Fine bilder

Fine bilder er det du finner i denne artikkelen. Rett og slett fotografier som ikke hører inn i en av Lanterne sine bildeserier, men som likevel fortjener en plass på siden. Bildene kan du for eksempel bruke som bakgrunn eller skjermsparer.
fine bilder stallemo
Bildetekst: Bildet er tatt på Stallemo i Vennesla kommune, av noen også kalt Stallemodalen, i det en bil passerer på Riksvei 106 i nattemørket.
fine bilder sømsstranda badetrapp
Bildetekst: Dette bildet er tatt på Søm i Kristiansand, på stranden som bare går under navnet Sømsstranda. I bakgrunnen ser du Odderøya og Kristiansand sentrum.
fine bilder iveland
Bildetekst: Nordlyset må selvsagt med når man snakker om fine bilder. Her dukker det unike lyset opp over Iveland, en kommune i Aust-Agder.
fine bilder hamresanden kristiansand
Bildetekst: Hamresanden utenfor Kristiansand er kjent over hele landet som et fantastisk sted å legge ferieturen til. Vi snakker strand, vann, sol og sommer. Det er ikke få nordmenn som har hatt en sommerferie på dette stedet i løpet av barndommen.
fine bilder fortøyning kristiansand
Bildetekst: Skjærgården utenfor Kristiansand er et fantastisk sted å både oppholde seg og ta fine bilder i.
fine bilder sommerfugl blomst
Bildetekst: En sommerfugl ønsker sommeren velkommen på en hageblomst i Kristiansand.
fine bilder noctilucente skyer
Bildetekst: Noctilucente skyer kalles også lysende nattskyer. Et treffende navn i og med at fenomenet forekommer før soloppgang eller etter solnedgang. Resultatet blir fine bilder.